obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Vodafone blokkeert sms-diensten van Oranjino, Griplo en R&D Media
BlackBerry
25-05-2011

Amsterdam - Vodafone heeft de premium sms-diensten van Oranjino, Griplo en R&D Media afgesloten na verschillende klachten van klanten over misleiding. Hierdoor kunnen Vodafone-klanten niet langer ongewild vast komen te zitten aan sms-diensten van deze aanbieders. Vodafone heeft voor al zijn klanten de lopende sms-abonnementen van deze aanbieders stopgezet. Klanten die menen door deze aanbieders te zijn misleid krijgen hun geld terug. Het gaat om de volgende aanbieders en bijbehorende sms-shortcodes: Oranjino (2334 en 5700), GripLo (2008) en R&D Media (4545).

Vodafone heeft vorig jaar aangekondigd harder op te treden tegen aanbieders van misleidende sms-diensten. Vodafone-klanten die vermoeden het slachtoffer te zijn van misleidende sms-diensten, worden direct gecrediteerd. De rekening wordt gepresenteerd aan de aanbieder van de misleidende sms-dienst. Het is aan de aanbieder van deze dienst om te bewijzen dat de klacht van de klant ongegrond is. Herhaaldelijke overtredingen van aanbieders van sms-diensten zullen onherroepelijk leiden tot afsluiting.

Deze coulante opstelling richting benadeelde klanten in combinatie met een harde opstelling richting overtreders onder de aanbieders van sms-diensten, moeten er uiteindelijk toe leiden dat overlast voor klanten volledig verdwijnt. Op deze manier hoopt Vodafone een duurzame premium sms-markt te creƫren.

Klanten die klachten hebben over premium sms-diensten, kunnen terecht op: http://www.vodafone.nl/smsklacht
BlackBerry

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url=http://kabel.ge
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Vodafone blokkeert sms-diensten van Oranjino, Griplo en R&D Media', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
vodafone glasvezel probleem Algemeen : 1 20 jan 2014
vodafone storing januari Storing : 1 12 jan 2013
vodafone storing Storing : 2 03 jul 2012
Klachtenservive Vodafone Algemeen : 1 31 mrt 2012
Storing vodafone februari 2012 Storing : 34 16 feb 2012