obey-robots.txt
18 Maart 2019, 22:33
Navigatie
Ledenenquête
Bent u tevreden met VodaFone?

Ja
Ledenenquête: Bent u tevreden met VodaFone? Ja 16% [5 stemmen]
16% [5 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Bent u tevreden met VodaFone? Nee 53% [17 stemmen]
53% [17 stemmen]

Matig
Ledenenquête: Bent u tevreden met VodaFone? Matig 31% [10 stemmen]
31% [10 stemmen]

Stemmen: 32
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 29 dec 2008
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
Vodafone Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Wele mobiele abonnemenen zijn er en wat zijn de opvallenste kenmerken
 Onderwerp afdrukken

Oude abonnement

readysteady
Ik heb een vraag over mijn abonnement.

Ik heb een Basis abonnement 50 euro SIM Only en betaal daar 25 euro per maand voor exclusief mobiel internet. Dit abonnement heb ik in april 2007 afgesloten. Hiervoor krijg ik 50 euro aan bellen en sms'en per maand

Nu werd ik vandaag gebeld door een medewerker van Vodafone met de vraag of ik een nieuw abonnement wilde afsluiten omdat Vodafone mijn oude abonnement niet meer de korting van 25 euro per maand wil geven. Dit kan zegt Vodafone omdat ze nu niet meer stilzwijgend mogen verlengen en dus beredeneerde de medewerker dat na 5 jaar Vodafone niet meer de korting wil geven (heeft al te lang geduurd zei de medewerker) en als ik niet hiervan afzie ik een brief ontvang met daarin de informatie dat de korting wordt stopgezet. Ik wist niet dat er een korting op dit Sim Only abonnement zat.

Weet iemand (of Vodafone zelf) dat dit zomaar kan en mogelijk is? ik wil graag mijn oude abonnement behouden ook omdat de Internet Blox die ik erbij kan aansluiten voor 9,95 per maand geen maximum qua mb's per maand heeft.

Mvg Jeroen.
 
BlackBerry
Ik ben geen expert op dit gebied. Maar voorwaarden kunnen veranderen. Als je het met die veranderde voorwaarden niet eens bent kun je kosteloos opzeggen.

Maar je wilt niet opzeggen, je wil je voordelige abonnement behouden. Maar je contract is of loopt af. Vodafone biedt dit echter niet meer aan en zul je dus op zoek moeten naar iets anders.

Zelf zit ik bij Telfort en heb onlangs een nieuw contract/abonnement afgesloten. Het nieuwe contract bevat een datalimiet op mobiel internet. Mijn oude abo had geen datalimiet, helaas voor mij kon ik dat niet verlengen tegen dezelfde voorwaarden.

Dit kan zegt Vodafone omdat ze nu niet meer stilzwijgend mogen verlengen

Dat heeft er in mijn ogen niets mee te maken. Stilzwijgend verlengen kon alleen maar als de voorwaarden niet veranderen. Inderdaad is er een wet aangenomen die stilzwijgend verlengen verbiedt. Maar die wet verbiedt niet om tegen dezelfde voorwaarden te verlengen.

Kromme niet steekhoudende redenering van de vodafone medewerker. Neemt niet weg dat vodafone in zijn recht staat na afloop van de contractperiode ditzelfde abonnement niet meer aan te bieden.
BlackBerry

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Oude abonnement', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

06 december 2016, 21:29
op 26/10/2016 een nieuw toestel beseld ordernr. 251369112. Op 28/10/2016 is deze goed ontvangen. Het toestel is op 29/10/2016 aangetekend retour gezonden ivm verkeerde keuze. Na een aantal weken dacht

31 december 2014, 23:18
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

25 november 2013, 10:07
Hoi ik heb vodafone al 3 x gebeld om mijn sms weer te activeren maar krijg geen bericht binnen wat wel de boeling moet zijn help

01 april 2013, 18:03
Ik zal bij het begin beginnen. Ik heb in Oktober 2012 een iphone5 abbonement afgesloten bij Belcompany icl verzekering bij Vodafone. Zo,n twee weken geleden kwam ik erachter dat het toestel niet goed

08 december 2011, 14:09
Ik heb een vodafoneabonnement
maar mijn internet is in ene amper tot niet te bereiken?? STORING?????

01 september 2011, 11:58
Is er weer storing? Ik heb in Gouda helemaal geen bereik meer sinds een paar uur!

25 december 2010, 17:43
Wij hebben een prepaid abbo. Opeens 35.- Euro er af. Waar kan ik mijn rekening inzien, waar dat bedrag naar toe is gegaan.