obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
iPhone in oktober bij Vodafone te koop
BlackBerry
iPhone in oktober bij Vodafone te koop

Vodafone gaat waarschijnlijk de iPhone 4 in Nederland verkopen, dit gaat echter mogelijk pas in de herfst gebeuren. In België lijkt provider Mobistar Apples nieuwe smartphone aan te gaan bieden in juli.

Vodafone wordt pas vanaf het einde van het derde kwartaal of begin vierde kwartaal een officiële verkooppartner van Apple, daarom is de release in Nederland later. De Apple-fansite iPhoneclub claimt van een bron gehoord te hebben dat de nieuwe iPhone pas in oktober in Nederland op de markt komt. Daarnaast wil Vodafone zich eerst richten op het verkopen van de iPhone 3GS. Via de speciale webwinkel voor alleen Vodafone-abonnementen wordt deze aangeboden.

Volgens ZDNet zal de iPhone 4 in België eerder uitkomen, deze moet vanaf eind juli te verkrijgen zijn bij Mobistar. De aankoopprijs bedraagt voor de 16GB-versie 629 euro en voor de 32GB-versie 739 euro.

Noch Vodafone noch Mobistar bevestigen de berichten over de verkoop van de iPhone 4. Een woordvoerdster van Mobistar zei tegen ZDNet wel dat er waarschijnlijk over een paar weken meer informatie over de release bekend zal worden gemaakt.

Bron: Tweakers.net
BlackBerry

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url=http://kabel.ge
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'iPhone in oktober bij Vodafone te koop', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
vodafone glasvezel probleem Algemeen : 1 20 jan 2014
vodafone storing januari Storing : 1 12 jan 2013
vodafone storing Storing : 2 03 jul 2012
Klachtenservive Vodafone Algemeen : 1 31 mrt 2012
Storing vodafone februari 2012 Storing : 34 16 feb 2012