obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Vodafone biedt vanaf deze week ook de iPhone aan
BlackBerry

Quote

Vodafone biedt vanaf deze week ook de iPhone aan

Telecomaanbieder Vodafone biedt vanaf deze week ook de iPhone aan. Hiermee is het na T-Mobile de tweede grote Nederlandse telecomprovider die de populaire smartphone aanbiedt. Het bedrijf doet dit wel via een omweggetje, omdat het geen officiële partner van Apple is.

vodafone-iphone Formeel gezien biedt T-Mobile nog steeds exclusief het apparaat in Nederland aan. Dat weerhoudt haar concurrent er echter niet van om op de officiële Vodafone-site de iPhone 3GS in combinatie met een Vodafone-abonnement te promoten.

Geïnteresseerden worden echter omgeleid naar de site iVoordeel.nl, waar SIM-lockvrije iPhone 3GS-exemplaren verkocht worden samen met een Vodafone-abonnement. De telefoon wordt dus wel gesubsidieerd door het telecombedrijf, maar levert het niet uit eigen voorraad.

Opvallend is dat iVoordeel.nl onderdeel is van XLVoordeel.nl. Op deze site is de iPhone 4 ook al te reserveren is met een Vodafone-abonnement. Deze nieuwste versie van de Apple-telefoon komt in juli in Nederland uit.


Kennelijk heeft Vodafone de introductie vervroegd. Eerder was hier een artikel te vinden over start van de iPhone per oktober. Kennelijk voelt Vodafone de hete adem van T-Mobile in haar nek.
BlackBerry

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url=http://kabel.ge
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Vodafone biedt vanaf deze week ook de iPhone aan', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
vodafone glasvezel probleem Algemeen : 1 20 jan 2014
vodafone storing januari Storing : 1 12 jan 2013
vodafone storing Storing : 2 03 jul 2012
Klachtenservive Vodafone Algemeen : 1 31 mrt 2012
Storing vodafone februari 2012 Storing : 34 16 feb 2012