obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Vodafone en RTL lanceren nieuwe mobiele provider Sizz
BlackBerry
3 februari 2011 – Vanaf maandag 7 februari is Nederland een nieuwe mobiele provider rijker. Dan lanceren Vodafone en RTL Nederland het gezamenlijke merk Sizz. Sizz is ontwikkeld op basis van de behoeften van de vrouwelijke consument om mobiel gebruik leuker en makkelijker te maken. Van de communicatie en de prijsstelling tot het gebruik van de mobiele telefoon, bij alles is nagedacht over gebruikersgemak en goede service.

Leuker en makkelijker
Abonnees krijgen via de mobiele Sizz applicatie (app) toegang tot een selectie van RTL-programma's, zoals 'RTL Boulevard', 'Editie NL' en 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Gratis en zonder reclame. Ook biedt Sizz videosnacks aan, zoals een preview van 'GTST' een dag voor uitzending. Sizz zorgt er tevens voor dat haar abonnees voorrang krijgen bij de kaartverkoop voor verschillende evenementen, bijvoorbeeld de opnamen voor de nieuwe reeks van 'The voice of Holland'. Bellen, sms'en en internet komen uit één bundel. Bovendien is het tarief buiten de bundel gelijk aan het tarief binnen de bundel.

Sizz.nl
Op Sizz.nl staat informatie over de tarieven en is praktische informatie te vinden over de vijf abonnementsvormen (Fan, Talent, Friend, Lover en Addict) en de verschillende smartphones. Daarnaast zijn er twee unieke diensten opgenomen: 'How to' filmpjes en 'Apps we love'.

How to
Uit onderzoek blijkt dat de lange technische handleidingen vaak hun doel missen. Daarom heeft Sizz de 'How to' filmpjes ontwikkeld. Deze korte instructiefilmpjes laten zien hoe makkelijk het is om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de mobiele telefoon. De 'How to' filmpjes worden regelmatig bijgewerkt.

Apps we love
De 'Apps we love' worden gepresenteerd door vier onafhankelijke experts op het gebied van entertainment, social media, fashion en gezondheid. Zij maken Sizz-gebruikers via filmpjes wegwijs in de wereld van de mobiele apps en geven hun mening over de handigste en leukste apps. Elke week wordt de lijst van apps aangevuld met nieuwe suggesties van het team van experts.

Alle 'Apps we love' en 'How to' filmpjes zijn te zien op Sizz.nl, RTL XL, Youtube en kunnen worden gedeeld via social media, zoals Facebook en Hyves. Sizz wordt verkocht via de Vodafone winkels, BelCompany, the Phone House, Telefoonkopen.nl, Telecombinatie en via Sizz.nl. Vanaf maandag 7 februari start ook de campagne met als ondersteunende pay off 'Sizz, da's lekker mobiel'.


Meer informatie over Sizz is te vinden op de website Sizz.nl

Bron Persbericht
BlackBerry

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url=http://kabel.ge
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Vodafone en RTL lanceren nieuwe mobiele provider Sizz', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Mobiele Dataverbruik Klacht over VodaFone : 1 24 sep 2014
vodafone glasvezel probleem Algemeen : 1 20 jan 2014
vodafone storing januari Storing : 1 12 jan 2013
vodafone storing Storing : 2 03 jul 2012
Klachtenservive Vodafone Algemeen : 1 31 mrt 2012