obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Vodafone introduceert nieuwe tarieven mobiel internet voor laptop, netbook en tablet
BlackBerry

Quote

04-07-2011

Vandaag introduceert Vodafone Nederland nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop, netbook en tablet. De introductie van nieuwe Mobiel Breedband abonnementen is zowel op de consumenten- als de zakelijke markt van toepassing. Vodafone komt hiermee tegemoet aan de behoefte om de laptop of tablet waar en wanneer men wil online te kunnen gebruiken. Voor klanten die nog geen, of incidenteel, mobiel internet gebruiken bestaat de mogelijkheid om tegen een lager tarief in te stappen. Voor €10,00 per maand is er al een Mobiel Breedband abonnement. Door het uitgebreide internationale netwerk kan Vodafone tevens nieuwe voordelige abonnementen voor gebruik in het buitenland aanbieden. De nieuwe tarieven zijn vanaf vandaag te vinden op: www.vodafone.nl/internet of www.vodafone.nl/zakelijk/internet

Jens Schulte-Bockum, CEO bij Vodafone Nederland: “Wij willen de gemakken van mobiel internet zowel privé als zakelijk voor ieder type internet gebruiker toegankelijk maken. Lagere instaptarieven, transparantie en netwerkkwaliteit maken het gebruik van mobiel internet zowel in Nederland als in het buitenland via Vodafone nu nog aantrekkelijker. Een vakantie of zakenreis wordt aangenamer door onbezorgd gebruik van mobiel internet zoals men dat gewend is in Nederland.”

Mobiel Breedband op Reis

Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone tevens de ‘Mobiel Breedband op Reis’ abonnementen. Een belangrijke verandering binnen het nieuwe Mobiel Breedband portfolio van de telecomprovider is dat zakenreizigers voortaan hun laptop of tablet online in het buitenland net zo kunnen gebruiken als dat ze dat gewend zijn in Nederland. Met ‘Mobiel Breedband op Reis’ heeft de klant beschikking over één bundel die te gebruiken is in Nederland én de 42 Vodafone Passport landen, waaronder alle landen binnen de EU, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.

Data Dagbundel op Reis

Voor de consumentenmarkt introduceerde Vodafone eerder de Data Dagbundel op Reis. Voor €7,50 per dag heeft de klant al een dag lang toegang tot 3G internet in de 42 Passport landen met een bundel van 50 MB. Klanten betalen enkel voor de dagen dat er daadwerkelijk gebruik van internet wordt gemaakt. De Data Dagbundel op Reis is te activeren bovenop een nationaal Mobiel Breedband abonnement van Vodafone.

Transparantie

Klanten ontvangen een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Ook bij volledig verbruik van de nationale bundel krijgt de klant een notificatie. Doordat de klant geïnformeerd wordt over het verbruik en dit zelf kan monitoren, blijven onverwacht hoge rekeningen uit.


Bron VodaFone
BlackBerry

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url=http://kabel.ge
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Vodafone introduceert nieuwe tarieven mobiel internet voor laptop, netbook en tablet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Geen mobiel geen internet helemaal niets!!! Klacht over VodaFone : 1 15 jun 2017
GEEN MOBIEL GEEN INTERNET NIKS!!!!! Opleveringsproblemen : 1 15 jun 2017
Geen telefoon wel internet Algemeen : 1 30 apr 2017
vodafone glasvezel probleem Algemeen : 1 20 jan 2014
vodafone storing januari Storing : 1 12 jan 2013